Vilniaus knygų mugėje 2014 (atnaujinta)

Vilniaus knygų mugėje rengiama kūrybinė studija „Tu gali sukurti knygą“. Studijos idėja gimė dailininkei, knygos meno dirbtuvių ir parodų kuratorei Sigutei Chlebinskaitei, norint parodyti, kaip atsiranda knygos, supažindinti su knygų istorija ir pakviesti kartu kurti knygas (Bernardinai.lt )

Kūrybinė studija laukia TAVĘS vasario 20-23 d. LITEXPO parodų rūmų 4 salėje.

AFD fotografai ir  savanoriai dalyvaus  Knygų šalies kūrybinės studijos „Tu gali sukurti knygą“ programoje.

VISA Knygų šalies kūrybinės studijos „Tu gali sukurti knygą“ programa čia>>>

VISA Knygų mugės 2014 renginių programa čia>>>

AFD veiklos:

Vasario 20 d. | ketvirtadienis | Bičiulių diena
10.00–18.00 Spalvinta nespalvotoji fotografija su Gintu Kavoliūnu ir Ieva Babilaite | Kūrybinė studija

Vasario 21 d. | penktadienis | Ilgasis penktadienis
14.00–20.30 Spalvinta nespalvotoji fotografija su Gintu Kavoliūnu | Kūrybinė studija

Vasario 22 d. | šeštadienis | Nekasdienių pasimatymų diena
10.00–14.00 Atspausk karpinio iliustraciją cianotipijos būdu | Kūrybinė studija
14.00–20.30 Spalvinta nespalvotoji fotografija su Egidijumi Kabošiu ir Lina Dūdaite | Kūrybinė studija

Vasario 23 d. | sekmadienis | Šeimos diena
10.00–15.30 Spalvinta nespalvotoji fotografija su Gintu Kavoliūnu ir Vanda Padimanskaite | Kūrybinė
studija.

ATNAUJINTA:  Egidijaus Griciaus reportažas iš veiksmo ČIA. Dėkojame savanoriams Julitai K., Astai L., Aistei S.,  Levui Z. , Kiprui K., Andriui P., Egidijui G.

Akimirkos iš veiklų Kūrybinėje studijoje Vilniaus knygų mugės metu 2013m.  čia ir čia , 2012m. čia, 2011m. čia.

zuikis_color