Momentinė fotografija

Šalia senovinės Penkiaminutės dažnai siūlome išbandyti ir šiuolaikinę analoginę momentinę fotografiją. Tai greitas, kokybiškas, spalvotas būdas nekantriems. Dažnas prisimenate šį procesą pavadinimu “polaroid”. Nuspaudžiamas mygtukas, išlenda fotografija, kuri po truputį išryškėja. Taip viskas ir vyksta. Šiuo metu kokybiškus momentinius fotoaparatus ir medžiagas gamina FUJI.

Nuotraukų dydis:
WIDE – 108(W) x 86(H) mm; atvaizdo dydis 99(W) x 62(H) mm). Platesnė balta kraštinė
ilgoji.

WIDE – nuotraukos dydis 108(W) x 86(H) mm; atvaizdo dydis 99(W) x 62(H) mm).

Jokių skaitmeninių failų ir jokių dublikatų – tai vienintelė fotografija, kuri išryškėja ir viskas.
Nuotraukų apačioje, baltame kraštelyje užrašome kur fotografuota, kas nuotraukoje arba kitą tekstą. Nuotraukų nugarėlė juoda, ją galima išnaudoti klijuojant lipdukus.

Procesas nepalieka abejingų – susidomėjimas išlindusia vis ryškėjančia fotografija bei polaroidinių fotografijų nostalgija. Kiekvienam savo. Be to, tai galimybė greitai ir įdomiai pristatyti fotografijos stebuklą.