Šventėms

Fotografija ir alternatyvūs fotoprocesai paprastai, smagiai, įdomiai miestų šventėms, mokykloms, mugėms, šeimų šventėms, įmonių renginiams.

Penkiaminutė.  Įdomus senovinis fotografavimo būdas, kurio principas panašus į “polaroid”. Žmogus nufotografuojamas senoviniu fotoaparatu, tiesiai į fotopopierių, kuris iš karto ryškinamas, gaunant vienetinę nuotrauką. Tai pozityvinis nuotraukos gavimo procesas. → DAUGIAU

Momentinė fotografija. Tai greitas, kokybiškas, spalvotas būdas nekantriems. Dažnas prisimenate šį procesą pavadinimu “polaroid”. → DAUGIAU

Cianotipinės fotogramos. Dirbtuvėms vykstant gamtoje, dažnai įkvėpimo semiamasi artimiausioje pievoje, o jei viduje – pateikiame džiovintų augalų arba dirbame su dalyvių atsineštais daiktais. → DAUGIAU

Cliché verre. Tai yra fotografijos ir dailės mišinys, menantis laikus, kuomet fotografija buvo laikoma meniška tada, kai ant jos kažkas pripiešdavo. → DAUGIAU

Camera obscura. Tai gana paprasta ir įdomu. → DAUGIAU

Įdomybių kabinetas. Demonstruojami įvairūs senoviniai fotoaparatai ir fotografijos. DAUGIAU

Edukacija. Fotografijos pamokos, lekcijos, dirbtuvės renginiuose → DAUGIAU

Neradote ko ieškojote? Rašykite, skambinkite.

Kainoraštis.