Steigiamasis Lietuvos analoginės fotografijos asociacijos susirinkimas

G.Kavoliūno fotografija

Jei fotografuoji juosta, plokštele ir/ar kitokiu “senuoju” būdu, sukauptomis žiniomis nori pasidalinti su bendraminčiais, sieki įgyti daugiau žinių bei praktikos šioje srityje, pageidauji prisidėti prie “senosios” fotografijos būdų bei metodų populiarinimo šalyje arba jei tiesiog domina bendravimas su tokius pat pomėgius turinčiais asmenimis, kviečiame prisijungti prie analoginės fotografijos entuziastų bei mėgėjų būrelio bei tapti Lietuvos analoginės fotografijos asociacijos steigėjais.

Šiuo tikslu 2013 m. vasario 17 d. 14 val. renkamės ir Jus kviečiame atvykti į VšĮ Beepart kūrybines dirbtuves, adresu Vydūno 16-102, Vilniuje, kur vyks steigiamasis Lietuvos analoginės fotografijos asociacijos susirinkimas.