Parodoje “Mūsų vestuvės” 2013

Atvirosios fotografijos dirbtuvės dalyvaus parodoje “Mūsų vestuvės”.

Tai jau 5-oji, jubiliejinė paroda, vyksianti 2013 m. vasario 9-10 dienomis viešbučio „Radisson Blu Hotel Lietuva“ konferencijų ir renginių centre, Konstitucijos pr. 20, Vilnius. Tai puošni ir šventiška paroda, patraukianti būsimųjų jaunavedžių, vestuvių ir šeimos švenčių organizatorių dėmesį.

Renginio metu Atvirosios fotografijos dirbtuvės nieko naujo nepasiūlys.

Bus pristatoma įdomi, sena, tikra, išbandyta, klasikinė, nesumeluota ir „nefotošopinta“ fotografija. Ir šeštadienį, ir sekmadienį fotografuosime žmones vietoje įkurtoje studijoje, čia pat ryškinsime nuotraukas. Demonstruosime vadinamąją „penkiaminutę“ -tai įdomus senovinis momentinis fotografavimo būdas, kurio principas panašus į „polaroid“. Žmogus nufotografuojamas senoviniu fotoaparatu, vaizdas fiksuojamas tiesiai ant fotopopieriaus, kuris netrukus išryškinamas ir gaunama vienetinė nuotrauka. Visus, kurie atvyks į parodą, kviečiame užsukti į mūsų stendą ir išbandyti šį procesą. AFD rasite, jei įėję į parodą iš karto pasuksite į kairę ir paėjėsite koridoriumi iki balkono. Mes įsikursime iš karto toje vietoje, kur baigsis koridorius ir takas ves į dešinę.

Tie, kurie atvyks, taip pat galės išvysti mūsų kūrinius – vienetines fotoatvirutes, sidabrinės fotografijos atspaudus, pabendrauti. Vesime pokalbius apie fotografijos prasmę ir reikšmę, fotografijų kiekį vestuvėse, pademonstruosime kuo džiaugėsi mūsų bočiai – galėsite pavartyti antikvarinių fotografijų kolekciją.

Kviečiame užeiti sužadėtinius ir jau vedusius, šeimas ir vienišius – visi ras sau įdomaus. Jau esame išbandę daugybę įdomių fotografinių veiklų šventėse ir renginiuose, apie kurias plačiau galite paskaityti mūsų interneto svetainėje www.afd.lt. Atvykusiems renginių organizatoriams pažadame siurprizą :)

Tiesa, AFD dar fotografuos jaunuosius – ir net kelis kartus. Vieną kartą su tokia magnio blykste – matėte kine? Kitą kartą – scenoje su fotokamera, per kurią beveik ir fotografo nesimato :-)
Žodžiu, liūdna ar nuobodu nebus. Iki susitikimo!

Ankstesnių parodų AFD momentai čia: 2011 metai ; 2012 metai

Parodos internetinė svetainė: www.mūsųvestuvės.lt
Parodos FB puslapis: www.facebook.com/pages/Musu-vestuves/136133080871

Ačiū Dobrovolskiui už titulinę šio pranešimo fotografiją.

AFD paslaugas šeimoms pristato Šeimos fotografas.