Pervesk 2%

Viešoji įstaiga Atvirosios fotografijos dirbtuvės yra pelno nesiekianti organizacija, išlaikoma jos steigėjų ir rėmėjų. Švietimo projektai vykdomi remiant partneriams ar turint lėšų iš paramos.

Jūs galite pervesti 2% savo nuožiūra pasirinktai organizacijai nuo praeitais metais valstybei sumokėto gyventojų pajamų mokesčio. Jums, mokesčių mokėtojui, tokia parama nieko nekainuoja.

Kviečiame Jus remti AFD pervedant tuos 2 procentus nuo sumokėto GPM.  Lengviausias ir patogiausias būdas – naudotis EDS deklaravimo sistema. Video instrukciją kaip tai padaryti galite pasižiūrėti čia.(naudokite mūsų rekvizitus pildydami).

Formoje FR0512 Jūs turite nurodyti šiuos duomenis:

Paramos gavėjo kodas: 302443435
Paramos gavėjo pavadinimas: VšĮ “Atvirosios fotografijos dirbtuvės”
Adresas: Žirmūnų 79-40,  LT-09112 Vilnius
Banko sąskaita: LT637044060007881378