Nuotraukų iš fotojuostų spausdinimas

Aprašytas būdas yra pats paprasčiausias. Tai gali atlikti bet kuris fotomėgėjas, panoręs daryti gražias tradicines nuotraukas namuose. Jei užsikabinsite, vėlesni eksperimentai gali tęstis ilgą laiką, nes spausdinimas tokiu būdu yra neatsiejama kūrybos dalis. Įgudus nuotraukas galima gerokai paredaguoti parenkant skirtingas spausdinimo technologijas. Linkime kantrybės ir įdomių nuotraukų. Jei iš pirmo karto nepavyks, nenusivilkite ir bandykite dar kartą. Tai įtraukiantis ir smagus užsiėmimas, paįvairinsiantis jūsų laisvalaikį ir praplėsiantis fotografijos žinias. Savo darytomis nuotraukomis galėsite nustebinti ir draugus ar šeimyną. Juk tradiciniu būdu gauta didelio formato nuotrauka galėtų būti jiems puiki ir originali dovana.

SKAITYTI VISĄ STRAIPSNĮ ČIA >>>