Fotografinis šeimos savaitgalis 2014

liepos 11-13d.

Šeimas su vaikais  kviečiame į  fotografinį šeimos savaitgalį Susitikimų žemėje Juodenėnuose.

Suaugusieji gaminsimės ir spalvinsime nuotraukų rėmelį šeimynos nuotraukai. Vėliau – fotografuosimės šeimyninę nuotrauką.  Turintys praktinių ir filosofinių klausimų šeimos fotografuojantys galės konsultuotis su fotografais Egidijumi ir Gintu. Stovykla baigsis „Vienos dienos paroda“ ir bendra dalyvių nuotrauka.

Visa tai vyks kartu su vaikų stovykla, kuri vyks liepos 4 – 13 d., tad kompanija bus tikrai smagi ir veiklos netūks. Plačiau apie vaikų vasaros stovyklą skaitykite čia: Vaikų vasaros stovykla 2014 ir Šeimų fotosavaitgalis

Paroda  Capture

Gyvenimo sąlygos
Gyvenimas – name arba savo palapinėse, tualetai ir prausyklos – lauke, maitinimas – 6 kartus per dieną.

Draudimai:

• Visi atsivežami skaniukai sudedami bendram valgymui. Kramtoma guma ir vaisvandeniai – draudžiami.
  • Vaikams mobiliųjų telefonų atsivežti  ir naudotis negalima.

Kaina:
Vienam žmogui (vaikui ar suaugusiam) – 60 lt. dienai. Atvykote šeimoje – 50 lt. dienai/žmogui.

Nuotraukos iš šeimų fotosavaitgalio ir vaikų stovyklos: 2013 metais.

Registracija:  Registruokitės šio pranešimo apačioje esančioje formoje: http://susitikimuzeme.lt/vaiku-vasaros-stovykla-2014-ir-seimu-fotosavaitgalis/

Jei iškilo klausimų:
865020611 Egidijus / 868444076 Gintas