Spausdinimas

Priimame užsakymus įvairių dydžių nuotraukų spausdinimui klasikiniu procesu iš analoginių negatyvų. Spausdiname alternatyviais procesais.

Nuotraukų spausdinimas:

Dėl  spausdinimo galimybių susisiekite.

EXP
Siūlomas ir EXPRESS spausdinimas, tinkantis itin skubiems užsakymams, jo kaina derinama kiekvienam užsakymui atskirai.

DIY

Spausdinant nuotraukas patiems:

• Kaina – nuo 5eu už valandą vienai darbo vietai su didintuvu iki 6×9 cm negatyvui, vienam asmeniui. Į kainą įeina ryškalas, praplovimo vanduo ir fiksažas (ši kaina taikoma spausdinimui skirtomis dienomis, dirbant grupėje (viso 3 darbo vietos). Datos derinamos iš anksto. Rezervuojant laiką ne spausdinimui skirtomis dienomis ir dirbant ne grupėje taikomas papildomas mokestis, kuris derinamas abipusiu susitarimu. Esant pageidavimui, už atskirą mokestį,  kartu gali dirbti ir spausdinimo konsultantas).