Cianotipijos kūrybinės dirbtuvės 2014 03 29-30

Cianotipija – vienas pirmųjų fotografinio vaizdo gavimo būdų. Jo metu gaunamas įvairaus tamsumo mėlynas atspaudas. Daugiau apie procesą www.afd.lt/cianotipija

KUR:  BEEPART, Smalinės ir Vydūno g. sankirta, Pilaitėje, Vilniuje (Beepart @54.707169,25.190942)

Kovo 29d. 13:00 Kursime fotogramas (2 val.) – dirbtuvės skirtos visiems susidomėjusiems, nereikia jokio specialaus pasiruošimo, gali dayvauti ir vaikai. Piešinį dėliosime iš smulkių daiktų, gyvų ar džiovintų augalų, medžiagų. Dirbsime šviesoje. Dalyvio mokestis 25 Lt. Šeimoms atvyksiančioms su vaikais taikomos nuolaidos.

Kovo 29d. 16:00 Nuotraukų spausdinimas cianotipija (2 val.) – dirbtuvės skirtos fotografijos entuziastams, norintiems išmokti spausdinti savo fotografijas cianotipijos procesu. Iki dirbuvių kiekvienas pasiruošime ir atsinešime atsispausdinę skaitmeninių negatyvų. Kaip tai padaryti gausite instrukcijas užsiregistravę Dalyvio mokestis 30 Lt.

Kovo 30d. 11:00 Įvairių cianotipijų dirbtuvės (3val.) – dirbtuvės skirtos įvairiam cianotipijos spausdinimui vietoje suteiktomis medžiagomis. Atvykite ir jau susipažinę su procesu ir norintys išmokti. Dalyvio mokestis 30 Lt.

Dirbtuves veda fotografas Egidijus Kabošis.
Organizuoja Atvirosios fotografijos dirbtuvės.
REGISTRACIJA: www.afd.lt/registracija
Dirbtuvių metu išvysite Ginto Kavoliūno ir Egidijaus Kabošio cianotipinių atspaudų parodą “Mėlynoji nuotaika”. Daugiau informacijos čia.

Dirbtuvių renginys FACEBOOK’e čia.

2014 03 09_Cianotipijos dirbtuves A4 #2

Nutraukų iš veiksmo rasite čia: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.682221375153307.1073741836.130098470365603&type=1

Atsiliepimas: Cianotipija: ne tokia nuodinga, kaip galvojau