Rinkiniai

Medžiagų cianotipijai rinkiniai:

1. A 80ml ir B  80ml. * / kaina 20€ (šiuo metu neturime, rašykite)
  2. A 120/140ml ir B 120/140ml * / kaina 30€

* Pripilti vandens iki kaklelio, prieš naudojant sumaišyti darbinį tirpalą 1:1 pridėtame trečiame buteliuke. Laikant vėsiai nesugenda apie metus. Ilgai laikant A buteliuke formuojasi pelėsis, jį reikia tiesiog išimti nesutrupinant. Rinkinyje yra graduotas švirkštas pamatavimui, instrukcija. Ją taip pat galite atsisiųsti čia (20151024_cianotipijos instrukcija_AirBatskirai). Priklausomai nuo įgūdžių ir naudojamo teptuko, 1-2ml užtenka užtepti A5 akvarelinio popieriaus ploto.

uzsakymai@afd.lt  Siunčiame Lietuvoje per automatinius terminalus, pvz LP Express (+2,50€). Vilniuje susitarus galima atsiimti.

SAMSUNG CSC