Apie AFD

Susibūrėme mokytis, tyrinėti ir populiarinti analoginius, senuosius, alternatyviuosius fotografinius procesus.

AFD – tai Atvirosios fotografijos dirbtuvės. Veiklos pristatymą rasite čia.

AFD laboratorijoje galite išsiryškinti savo fotomedžiagas ar atsispausdinti nuotraukas. Tai už Jus galime padaryti ir mes.  Taip pat siūlome analoginių fotografijos procesų teorinius bei praktinius mokymus  fotografams ir dirbtuves visiems besidomintiems.

Jau išbandėme nemažai įdomių analoginės fotografijos veiklų šventėse – kvieskite, atvyksime.

Tikimės, kad AFD interneto puslapis Jums bus naudingas – čia rasite patarimų, straipsnių ir nuorodų.

Kviečiame jungtis – nauji žmonės visada laukiami!
Viešoji įstaiga Atvirosios fotografijos dirbtuvės yra pelno nesiekianti organizacija, išlaikoma jos steigėjų ir rėmėjų. Palaikyti veiklas galite pervesdami 2% nuo GPM.

Kontaktai ir rekvizitai